Städfirma - All information om Städfirma


Städfirma i Tungelsta

Totalt i Tungelsta finns det 2 städfirmor och flera av städfirmorna har många duktiga städare. Ibland kan det dock vara svårt att hitta bäst städfirma i Tungelsta och dessutom kan priserna och typer av städtjänster variera. En klar fördel är om man känner någon som brukar anlita en städfirma och kan få rekommendationer på vilken städfirma som är bäst i Tungelsta. Information och betyg om bästa städfirman i Tungelsta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många städfirmor i Tungelsta kan det vara bra att ringa runt till någon städfirma eller kolla upp dem städfirman på nätet beträffande pris och vilken typ av städarbeten de brukar hjälpa till med. Innan du ringer till städfirman bör du dock veta vilken typ av städning som ni behöver, hur ofta det ska städas samt vid vilka tidpunkter städningen ska ske. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika städfirmor.


Bäst sätt att komma i kontakt med en bra städfirma i Tungelsta är att välja någon städfirma nedan eller söka vidare på internet:


Bästa städfirman i TungelstaGlansutas AB

Södertäljevägen 12

137 56 Tungelsta

08-50030103

070-8743439Favorista Riv & Städ AB

Ekingevägen 13

137 54 Tungelsta

08-385238