Städfirma - All information om Städfirma


Städfirma i Landskrona

Totalt i Landskrona finns det 3 städfirmor och flera av städfirmorna har många duktiga städare. Ibland kan det dock vara svårt att hitta bäst städfirma i Landskrona och dessutom kan priserna och typer av städtjänster variera. En klar fördel är om man känner någon som brukar anlita en städfirma och kan få rekommendationer på vilken städfirma som är bäst i Landskrona. Information och betyg om bästa städfirman i Landskrona kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många städfirmor i Landskrona kan det vara bra att ringa runt till någon städfirma eller kolla upp dem städfirman på nätet beträffande pris och vilken typ av städarbeten de brukar hjälpa till med. Innan du ringer till städfirman bör du dock veta vilken typ av städning som ni behöver, hur ofta det ska städas samt vid vilka tidpunkter städningen ska ske. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika städfirmor.


Bäst sätt att komma i kontakt med en bra städfirma i Landskrona är att välja någon städfirma nedan eller söka vidare på internet:


Bästa städfirman i LandskronaFuturo Miljöservice HB

Bredgatan 4A

261 35 Landskrona

0418-14710Fredrik Åkare

Första Tvärgatan 3

261 35 Landskrona

042-210040BIK Städservice

Domherrestigen 12

261 40 Landskrona

0418-23916